قائم مقام موسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری این مسابقات افزود: 50 تیم دانش آموزی و دانشجویی امروز در 2 نوبت صبح و عصر با هم به رقابت می پردازند.
50 تیم دانشآموزی و دانشجویی در مسابقات جهاد دانشگاهی کرمانشاه در دو نوبت صبح و عصر به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه این مسابقات برای اولین بار به صورت استانی برگزار می شود، گفت: در نظر داریم هر ساله این مسابقات را در کرمانشاه برگزار کنیم.به گفته او، این مسابقات در ایران از سال 1382 آغاز شده و هر ساله دانشگاه های کشور مسابقات را برگزار می کنند و تاریخچه جهانی این مسابقات نیز به سال 1988 در کانادا برمی گردد.
این مسابقات برای اولین بار به صورت استانی در کرمانشاه برگزار شد و هدف برگزاری سالانه آن در این استان است. این مسابقات در ایران از سال 1382 و در جهان از سال 1988 آغاز شده است.
وی اظهار داشت: این مسابقات عصر امروز به پایان می رسد و به سه گروه در هر بخش دانش آموزی و دانشجویی تندریس جشنواره، لوح تقدیر و هدایایی اهدا می شود.
در پایان مسابقات به سه گروه برتر دانشآموزی و دانشجویی جوایزی اهدا خواهد شد.
قائم مقام موسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه ترویج کار عملیاتی یکی از اهداف برگزاری این مسابقات است، گفت: دانش آموزان و دانشجویان در قالب تئوری و در کلاس های درس با این مباحث آشنا می شوند اما به صورت عملیاتی کار نکرده اند که این مسابقات فرصت مناسبی برای عملیاتی کردن مباحث تئوری فرا گرفته آنها است.
هدف از برگزاری این مسابقات، ترویج کار عملی و فرصتی برای عملیاتی کردن مباحث تئوری برای دانشجویان و دانشآموزان است.
همچنین ایجاد فضای شادی و نشاط را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات دانست و افزود: دانش آموزان و دانشجویان را نباید تنها به حفظ کردن دروس تشویق کنیم بلکه در قالب این مسابقات باید فضای شادی و نشاط را برای آنها فراهم نماییم.
ایجاد شادی و نشاط و تشویق دانشجویان و دانشآموزان به فعالیتهای عملی، از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.